وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات جمهوری اسلامی ایران و معاون رییس جمهوری و وزیر علوم ونزوئلا در نشستی مشترک زمینه های همکاری میان دو کشور را بررسی و بر گسترش فعالیت و همکاری در زمینه های آموزشی و پژوهشی هوش مصنوعی و مخابرات تاکید کردند.
به گزارش خبرگزاری انین سیدستار هاشمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه پیگیری برنامه های روز نخست سفر خود و هیئت همراه به کاراکاس روز جمعه در دیدار با گابریل خمینز معاون رییس جمهوری و وزیر علوم این کشور ضمن تقدیر از میزبانی خوب مقام های ونزوئلا از آشنایی خانم وزیر با ظرفیت های علمی فناوری و ارتباطاتی ایران ابراز خرسندی کرد.
وی با اشاره به حوزه های متنوع علمی فناوری و تحقیقاتی و ظرفیت های فراوان بخش های مختلف وزارت ارتباطات همچون پژوهشگاه ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد که یکی از پیشنهادات ما در این زمینه فعال کردن بحث تبادل و اشتراک گذاری دستاورد های پژوهشی علمی و فناوری با ونزوئلاست.
وزیر ارتباطات با اشاره به برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و ونزوئلا در آینده ای نزدیک اعلام کرد: آمادگی داریم تعدادی از مراکز آموزشی و خانه فناوری در کاراکاس را برای آموزش برنامه های هوش مصنوعی فعال کنیم.
هاشمی در این دیدار همچنین در پاسخ به ابراز خرسندی وزیر علوم ونزوئلا از پاسخ کوبنده ایران به تجاوز رژیم صهیونیستی تاکید کرد: آنچه در مقابله با تجاوز صهیونیست ها (عملیات وعده صادق ۲)انجام شد تنها گوشه ای از ظرفیت و توانمندی نظامی و دفاعی نیرو های مسلح جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به تجاوز های دشمنان و ایجاد بازدارندگی برای کشور است.
درخواست معاون رییس جمهوری ونزوئلا برای تامین تجهیزات مخابراتی و ارتباطاتی از ایران
گابریل خمینز معاون رییس جمهوری و وزیر علوم ونزوئلا نیز در این دیدار ضمن ابراز خوشحالی از مقاومت نظام جمهوری اسلامی و دولت ایران در مقابل اسراییل و امپریالیسم آمریکا نسبت به همکاری در حوزه آموزش تبادل تجهیزات و انتقال فناوری از ایران اظهار تمایل کرد و از پیشنهاد همکاری مشترک با تهران در حوزه تامین تجهیزات مخابراتی خبر داد.
وی همچنین از عزم دولت و رییس جمهوری ونزوئلا برای توسعه همکاری ها در بحث تحقیقات و پژوهش مشترک با ایران در زمینه های دارویی و سلامت بیوتکنولوژی کشاورزی و اقیانوس شناسی سخن گفت و خاطرنشان کرد که قصد دارد تا سال ۲۰۲۵ یک مرکز هوش مصنوعی تاسیس کنند.
وزیر علوم ونزوئلا در ادامه از برنامه این کشور برای ایجاد جهش در حوزه دیجیتال خبر داد و خواستار اجرای پروژه های مشترک در این حوزه شد.
لزوم گسترش همکاری ها در زمینه های آموزشی هوش مصنوعی و مخابرات میان تهران و کاراکاس
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "لزوم گسترش همکاری ها در زمینه های آموزشی، هوش مصنوعی و مخابرات میان تهران و کاراکاس" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "لزوم گسترش همکاری ها در زمینه های آموزشی، هوش مصنوعی و مخابرات میان تهران و کاراکاس"، کلیک کنید.