
رستوران منهتن گریل
اگه دنبال جایی هستید که هم حال وهوای متفاوتی داشته باشه و هم طعم هایی رو امتحان کنید که تا حالا نمونه اش رو نچشیدید، رستوران منهتن گریل دقیقاً همون جاست که باید برید. این رستوران با فضای خاص و غذاهای گریل شده اش، می تونه یه تجربه حسابی رو براتون رقم بزنه.
تاحالا شده دلتون یه برگر گریل شده آبدار بخواد که مزه اش از اونایی باشه که تا مدت ها زیر دندونتون بمونه؟ یا شاید یه پیتزای خوشمزه که هم پنیرش کش بیاد و هم خمیرش نرم و عالی باشه؟ خب، منهتن گریل دقیقاً برای همینجور هوس ها ساخته شده. این رستوران که از سال ۱۳۹۰ شروع به کار کرده، خیلی زود با ساندویچ های خاص و گریل شده اش با نون جو، سر زبون ها افتاد. اصلاً همین نون جو و روش گریل کردنشون یه داستان دیگه است که طعم غذا رو چندبرابر می کنه. بعداً که پیتزا و برگر هم به منوشون اضافه شد، دیگه کسی نبود که اسم منهتن گریل رو نشنیده باشه. اونایی که اهل شکم گردی هستن، خوب می دونن که وقتی اسم گریل میاد وسط، یعنی با یه غذای سالم و سبک طرف هستیم که هم طعمش بی نظیره و هم حس سنگینی به آدم نمیده.
چیزی که منهتن گریل رو از بقیه رستوران ها جدا می کنه، فقط غذاهاش نیست؛ فضای رستوران هم خودش یه دنیای جداگونه اس. از همون لحظه که پاتون رو داخل میذارید، حس می کنید وارد یه شهر دیگه شدید، یه جایی شبیه نیویورک شلوغ و پرهیجان با حال وهوای وسترن. دکوراسیونش که دیگه حرف نداره، پر از چیزای رنگارنگ و باحاله که هر گوشه اش رو نگاه می کنی، یه چیزی برای کشف کردن داره. خلاصه، اگه دنبال یه جای دنج و معمولی نیستید و دوست دارید تو یه فضای پرانرژی و متفاوت غذا بخورید، رستوران منهتن گریل رو از دست ندید.
درباره رستوران منهتن گریل: ریشه ها و تکامل
حالا که یه آشنایی کلی با منهتن گریل پیدا کردیم، بیاید یکم دقیق تر بریم سراغ جزئیاتش و ببینیم اصلاً از کجا شروع شد و به کجا رسید.
تاریخچه و فلسفه
قصه منهتن گریل از سال ۱۳۹۰ شروع شد. اون موقع هنوز به این وسعت و تنوع نبود، فقط یه ساندویچی بود که با یه ایده خیلی خاص اومد تو بازار: ساندویچ های گریل شده با نان جو! فکرش رو بکنید، تو اون سال ها که همه فست فودها یه سبک ثابت داشتن، منهتن گریل یه مسیر کاملاً متفاوت رو انتخاب کرد. مرغ و گوشت رو گریل می کردن و بعد با یه روش خاصی دوباره می ذاشتنشون تو دستگاه گریل تا حسابی ترد و خوشمزه بشن. اصلاً انگار برای تردی هر لقمه، یه فرمول جادویی داشتن!
اما این تمام ماجرا نبود، سس های مخصوص و دست ساز این رستوران هم خیلی زود معروف شد. یه فرمول انحصاری که مزه غذاها رو بی نظیر می کرد و خیلی ها رو مشتری ثابت منهتن گریل کرد. بعد از اینکه اینقدر حسابی سر و صدا کردن، تصمیم گرفتن منوشون رو گسترش بدن. اینجوری بود که پیتزا و برگر هم به جمع ساندویچ ها اضافه شد و منهتن گریل شد یه رستوران کامل تر. تقریباً یه سال بعد از شروع کار، یه سالن با ظرفیت ۲۵ نفر افتتاح کردن و چون استقبال مردم عالی بود، اواخر سال ۱۳۹۳ هم یه فضای جدید به سالنشون اضافه کردن تا مشتری هاشون راحت تر باشن و بیشتر بهشون خوش بگذره.
یه نکته خیلی مهم دیگه در مورد فلسفه منهتن گریل، توجهشون به تازگی مواد اولیه و بهداشت محیط آشپزخونه است. مدیر این رستوران حسابی روی این قضیه حساسه و همیشه دنبال اینه که رستوران رو با استانداردهای کیفیتی روز دنیا همگام کنه. پس اگه برای شما هم غذای سالم و بهداشتی مهمه، می تونید با خیال راحت اینجا غذا بخورید. اصلاً غذاهای اینجا جوریه که حسابی سبک و پرانرژیه و برای اونایی که دنبال رژیم های خاص یا غذای باکیفیت هستن، انتخاب عالیه.
مدیریت و پرسنل
رویکرد مدیریتی منهتن گریل از همون اول بر پایه کیفیت و به روزرسانی بوده. یعنی مدام در تلاش هستن که بهترین ها رو ارائه بدن و از هیچ تلاشی دریغ نمی کنن. وقتی هم وارد رستوران میشید، برخورد پرسنل حسابی به دل میشینه. همه خیلی دوستانه و محترمانه با مشتری ها رفتار می کنن و همین باعث میشه آدم حس کنه تو خونه خودش نشسته. این رفتار خوب پرسنل، تجربه کلی غذا خوردن رو خیلی دلپذیرتر می کنه و آدم با یه حس خوب از رستوران خارج میشه.
فضای منهتن گریل: هیجان وسترن در دل تهران
یکی از چیزایی که رستوران منهتن گریل رو از بقیه متمایز می کنه، فقط غذاهاش نیست؛ فضای داخل رستوران هم خودش یه تجربه خاص و جداگونه اس. اصلاً همین دکوراسیون و اتمسفر باعث شده خیلی ها منهتن گریل رو انتخاب کنن.
دکوراسیون و اتمسفر
فکرشو بکنید، وارد یه رستوران میشید که دکوراسیونش حسابی متفاوت، جذاب و خلاقانه است. منهتن گریل دقیقاً همینجوره! مدیر رستوران حسابی تلاش کرده که یه فضای فنسی و هیجان انگیز درست کنه که به محض ورود، حس و حال شهر همیشه بیدار منهتن رو تو ذهنتون تداعی کنه. انگار یه تیکه از نیویورک رو آوردن و گذاشتن وسط تهران!
همه جای سالن پر از جزئیات باحاله: میز و صندلی های رنگارنگ، کلاه های کابویی و چوب بیسبال که به دیوار آویزون شدن، ماشین های کوچیک فلزی تزئینی و یه قفسه پر از سس های متنوع که هر کدومشون یه داستانی دارن. این ترکیب رنگ ها و وسایل تزئینی، یه فضای وسترن و شلوغ و پرانرژی رو به وجود آورده که واقعاً خاص و به یاد ماندنیه. اینجا از اون جاهاییه که حسابی برای دورهمی های دوستانه و گرفتن عکس های قشنگ مناسبه.
بخش های مختلف رستوران
منهتن گریل فقط یه سالن داخلی نداره؛ از نظر فضایی حسابی دستتون بازه. رستوران شامل دو بخش داخلی و یه حیاط دلنشینه. مخصوصاً تو فصل تابستون، اون حیاط با گل آرایی قشنگش حسابی می چسبه و می تونید تو فضای باز غذاتون رو میل کنید. هر بخش از رستوران یه جور دکوراسیون خاص خودش رو داره که باعث میشه حس تکراری بودن بهتون دست نده.
یه نکته جالب دیگه اینکه منهتن گریل تو مناسبت های خاص مثل کریسمس، دکوراسیونش رو حسابی تغییر میده و تزئینات فصلی و جذاب میذاره. اینم یکی از اون ریزه کاری هاست که نشون میده چقدر به تجربه مشتری اهمیت میدن و می خوان هر بار یه چیز جدید رو به مشتری هاشون نشون بدن. خلاصه که هر گوشه این رستوران یه داستان و یه حس وحال خاص خودش رو داره.
منوی رستوران منهتن گریل: طعم هایی برای هر سلیقه
خب، می رسیم به قسمت جذاب ماجرا: منوی رستوران منهتن گریل! اینجا پر از گزینه هاییه که می تونه هر سلیقه ای رو راضی کنه. از ساندویچ های گریل شده خاصشون که حسابی معروف شدن تا برگرها و پیتزاهای لذیذ.
ساندویچ های گریل (نقطه آغاز شهرت)
همون طور که قبلاً هم گفتم، منهتن گریل کارش رو با ساندویچ های گریل شده شروع کرد و همین ساندویچ ها باعث شدن اسمشون سر زبون ها بیفته. ویژگی اصلی این ساندویچ ها، استفاده از نان جو بود. نانی که هم سالم تره و هم طعم متفاوتی به ساندویچ میده. مرغ و گوشت داخل ساندویچ ها با روش های خاصی گریل میشن تا هم حسابی مغزپخت و خوش طعم باشن و هم تردی خاصی پیدا کنن. انگار هر لقمه اش یه کرانچ جذاب داره.
در کنار اینا، نمی تونیم از نقش سس های انحصاری منهتن گریل بگذریم. این سس ها با فرمول خاص خودشون تهیه میشن و مزه ساندویچ ها رو به اوج خودش می رسونن. اصلاً انگار بدون این سس ها، ساندویچ ها یه چیزی کم دارن! یه جورایی این سس ها مهر و امضای منهتن گریل محسوب میشن.
برگرها: ستاره منهتن گریل
اگه از اون دسته آدم ها هستید که عشق برگرن، منهتن گریل برگرهایی داره که از یاد نمی برید. ستاره برگرهای اینجا، بدون شک برگر منهتن هست. این برگر طعم بی نظیری داره و نحوه سروش هم خیلی خاصه: پنیر چدار رو جلوی چشم خودتون روی برگرتون میریزن! برای پنیردوست ها این صحنه واقعاً لذت بخشه و حسابی ذوق زده شون می کنه.
البته انواع دیگه برگر هم دارن. بعضی هاشون گوشت ضخیمی دارن و خشک تر هستن، یعنی خیلی چرب و آبدار نیستن. این برگرها هم همراه با سیب زمینی های ترد و دست ساز سرو میشن که حسابی می چسبه. یه نکته ای که بعضی از مشتری ها میگن اینه که اندازه بعضی از آیتم ها، مخصوصاً برگرها، تو طول زمان یکم کوچیک تر شده. ولی خب هنوز هم کیفیت و طعمشون حسابی مشتری ها رو راضی نگه داشته.
پیتزاها: تلفیق طعم ها
بعد از ساندویچ و برگر، نوبت میرسه به پیتزاهای منهتن گریل. اینجا انواع پیتزا رو پیدا می کنید، هم سبک ایتالیایی دارن و هم سبک آمریکایی. در واقع یه چیزی بین این دوتاست، نه مثل پیتزاهای ایتالیایی خیلی نازک و نه مثل پیتزاهای آمریکایی خیلی چاق و خمیری. یه حد وسط عالی که حسابی خوشمزه اس.
خیلی از مشتری ها نظرشون اینه که پیتزاهای اینجا هم حسابی خوشمزه ان و گاهی اوقات حتی به صرفه تر از بعضی برگرها هستن. پس اگه گروهی میرید و دنبال یه گزینه خوب برای تقسیم کردن هستید، پیتزا می تونه انتخاب عالی ای باشه.
سایر آیتم های منو
منوی منهتن گریل فقط به ساندویچ، برگر و پیتزا محدود نمیشه. اگه اهل سوخاری هستید، می تونید بال و کتف سوخاری رو امتحان کنید که حسابی ترد و خوشمزه ان. انواع پیش غذاها هم برای شروع یه وعده غذایی عالی، تو منوشون پیدا میشه.
نکته ای درباره نام گذاری غذاها
یه نکته جالب دیگه درباره منوی منهتن گریل، خلاقیتشون تو نام گذاری غذاهاست. بعضی از اسم ها اون قدر منحصر به فردن که شاید تو هیچ جای دیگه حتی تو خود نیویورک هم نشنوید! مثل نیویورک استیک برگر که یه کاربر بهش اشاره کرده بود. این اسم های من درآوردی هم یه جورایی به هویت و خاص بودن این رستوران اضافه می کنه و تجربه غذا خوردن رو بامزه تر می کنه.
کیفیت، قیمت و ارزش غذایی در منهتن گریل
وقتی به یه رستوران میریم، علاوه بر طعم غذا و فضای محیط، کیفیت مواد اولیه، قیمت و اینکه چقدر اون غذا برای سلامتی ما مفیده، حسابی برامون مهمه. منهتن گریل هم تو این زمینه ها حرف های زیادی برای گفتن داره.
تضمین کیفیت
یکی از مهم ترین اصول رستوران منهتن گریل، توجه به تازگی مواد اولیه و بهداشت محیط آشپزخونه است. این موضوع اون قدر برای مدیریتشون مهمه که به صورت پیوسته و مداوم خودشون رو با استانداردهای کیفیتی روز دنیا هماهنگ می کنن. پس با خیال راحت می تونید مطمئن باشید که غذاهایی که اینجا می خورید، هم سالم هستن و هم با بالاترین کیفیت تهیه میشن.
جالبه بدونید که غذاهای منهتن گریل برای رژیم های غذایی خاص هم مناسبه. چون سبک هستن و ارزش غذایی بالایی دارن. اگه دنبال یه غذای خوشمزه هستید که حس سنگینی بهتون نده و به سلامتیتون هم آسیبی نزنه، اینجا می تونه گزینه خیلی خوبی باشه.
بررسی قیمت
شاید در نگاه اول، وقتی منوی منهتن گریل رو می بینید، قیمت ها یکم بالا به نظر برسه. بله، حق با شماست، این رستوران جزو رستوران های قیمت متوسط رو به بالا محسوب میشه. اما وقتی غذا رو میل می کنید، متوجه میشید که این قیمت ها با کیفیت و طعم بی نظیر غذاها توجیه میشه. اصلاً حس نمی کنید پولتون رو هدر دادید.
البته بعضی از کاربران هم بودن که گفتن قیمت بعضی از آیتم ها (مثل همون نیویورک استیک برگر که مثال زدیم) یکم گران هست و شاید به صرفه نباشه. اما در کل، اگه کیفیت و تجربه خاص براتون اولویته، از هزینه کردن اینجا پشیمون نمی شید.
زمان انتظار غذا
یه نکته مثبت دیگه تو منهتن گریل، مدت زمان حاضر شدن غذاها است. معمولاً سفارش ها تو یه زمان مناسب آماده میشن و مجبور نیستید خیلی منتظر بمونید. این برای اونایی که گرسنه ان و دلشون می خواد زودتر غذاشون رو بخورن، حسابی خبر خوبیه. البته فضای فانتزی و رنگارنگ رستوران اون قدر جذابه که حتی اگه مجبور بشید یه کم هم منتظر بمونید، حسابی از وقتتون لذت می برید و حوصله تون سر نمیره.
دسترسی و نکات مهم برای بازدید از منهتن گریل
حالا که حسابی هوستون برای رفتن به منهتن گریل قلقلک پیدا کرده، بیاید ببینیم چطوری میشه به این رستوران خاص رسید و چه نکاتی رو باید برای یه بازدید بی دردسر در نظر گرفت.
آدرس دقیق و راه های دسترسی
رستوران منهتن گریل تو محله تجریش تهران، یه جای خیلی خوب واقع شده. آدرس دقیقش میشه: تجریش، خیابان فناخسرو، ابتدای خیابان جعفری، پلاک ۸۵. این رستوران خیلی نزدیک میدان دربند هستش، پس اگه با منطقه آشنایی داشته باشید، پیداش کردن براتون کار سختی نیست.
در مورد پارکینگ باید یه نکته ای رو بگم: اگه قصد دارید آخر هفته ها برید منهتن گریل، بدونید که پیدا کردن جای پارک تو اون خیابون حسابی سخته. چون منطقه شلوغیه و ترافیک هم زیاده. اما اگه وسط هفته برید، اوضاع خیلی بهتره و معمولاً جای پارک راحت تر پیدا میشه. پیشنهاد می کنم اگه براتون مقدوره، از وسایل حمل ونقل عمومی استفاده کنید. ایستگاه مترو تجریش نزدیکه و با یه کم پیاده روی یا یه تاکسی کوچیک می تونید خودتون رو به رستوران برسونید و خیال تون از بابت جای پارک راحت باشه.
نکات مهم برای برنامه ریزی بازدید
همون طور که گفتم، منهتن گریل رستوران محبوبیه و آخر هفته ها حسابی شلوغ میشه. اگه نمی خواید خیلی منتظر بمونید و دلتون میخواد راحت سر میز بشینید، حتماً از قبل میز رزرو کنید. اینجوری وقتی میرسید، خیالتون راحته که جاتون رزرو شده و معطل نمیشید.
یه نکته دیگه که بعضی از مشتری ها بهش اشاره کردن، مربوط به ساعات پایانی کار رستورانه. ظاهراً نزدیک ۱۲ شب یا همون ساعت پایانی کار، پرسنل ممکنه مودبانه مشتری ها رو هول کنن تا رستوران رو ترک کنن. البته این قضیه طبیعیه و برای اینکه بتونن به موقع رستوران رو تعطیل کنن و مسائل مربوط به اماکن رو رعایت کنن، لازمه. پس اگه قصد دارید تا دیروقت بمونید و گپ بزنید، بهتره ساعات رو در نظر بگیرید که یه وقت یه لقمه تو دهنتون نمونده باشه و بخوان بازم با ادب فراوان بگن «لطفا تشریف ببرید»!
نظرات کاربران: تجربیات واقعی از منهتن گریل
هیچی مثل شنیدن تجربه واقعی بقیه آدما نمی تونه کمک کنه تا بهتر تصمیم بگیریم. من هم گشتم و نظرات مختلف کاربرا رو درباره رستوران منهتن گریل جمع بندی کردم تا یه دید واقعی تر بهتون بدم. هم نقاط قوت هست، هم نقاطی که میشه روشون کار کرد.
نقاط قوت از دید کاربران
اگه بخوایم از خوبی هاش شروع کنیم، خیلی ها روی فضای رستوران تاکید دارن. تقریباً همه میگن که اینجا یه فضای با حال، شیک و دنج داره. اون دکوراسیون خاص و هیجان انگیز واقعاً هر کسی رو جذب می کنه و آدم حس می کنه تو یه جای کاملاً متفاوته. اون حیاط باصفا و گل آرایی اش هم که دیگه حرف نداره، مخصوصاً تو تابستون.
در مورد غذا هم، طعم بسیار خوب برگرها و سوخاری ها حسابی ازش تعریف شده. خیلی ها از برگر منهتن به عنوان یه غذای بی نظیر یاد می کنن و اون صحنه اضافه کردن پنیر چدار روی میز، حسابی خاطره ساز شده. کیفیت مواد اولیه و تازگی غذاها هم یه نکته مثبته که بارها بهش اشاره شده.
پرسنل دوستانه و محترم هم یکی دیگه از نقاط قوتیه که تو نظرات خیلی بهش اشاره شده. برخورد خوب کارکنان واقعاً به آدم حس خوبی میده و تجربه کلی رو دلنشین تر می کنه. در نهایت، اکثر کاربران میگن که منهتن گریل یه حس و حال خیلی خوب داره و برای قرارهای دوستانه و دسته جمعی یه گزینه عالیه. جایی که میشه کلی خاطره خوب ساخت.
نقاط قابل بهبود از دید کاربران
البته که هیچ رستورانی بی عیب و نقص نیست و منهتن گریل هم از این قاعده مستثنی نیست. یکی از نکاتی که بعضی از مشتری ها بهش اشاره کردن، کاهش اندازه برخی غذاها در طول زمان بوده. مثلاً گفتن که برگر منهتن قبلاً بزرگ تر بوده و سیب زمینی بیشتری داشته. این مورد می تونه برای بعضی ها که انتظارات خاصی دارن، یه مقدار ناامیدکننده باشه.
نکته دیگه، قیمت بالای برخی آیتم ها است. همون طور که قبلاً هم گفتم، درسته که کیفیت غذاها بالاست، اما بعضی ها معتقدن که برای برخی از آیتم ها، قیمت می تونه یکم کمتر باشه و به صرفه نیست. این هم یه دیدگاه رایجه که باید در نظر گرفت.
و در آخر، مسئله خروج مشتریان در ساعات پایانی. بعضی ها اشاره کردن که نزدیک ساعت ۱۲ شب، پرسنل رستوران به صورت مودبانه از مشتری ها میخوان که رستوران رو ترک کنن. درسته که این کار برای رعایت قوانین و تعطیل کردن به موقع لازمه، اما خب برای اونایی که دوست دارن بیشتر بمونن، ممکنه یکم ناخوشایند باشه.
خلاصه ای از حس کلی
در کل، از جمع بندی نظرات میشه فهمید که منهتن گریل یه رستوران cool و متفاوته که تجربه خوب و به یاد ماندنی رو به مشتری هاش میده. با وجود چند تا نکته قابل بهبود، نقاط قوتش اون قدر زیاده که حسابی می چربه و ارزش یه بار امتحان کردن رو داره. تازه خیلی ها هم بعد از بار اول، مشتری ثابت این رستوران میشن.
نتیجه گیری
اگه بخوایم یه جمع بندی کلی از رستوران منهتن گریل داشته باشیم، باید بگم که اینجا واقعاً یه مقصد غذایی خاص و متفاوت تو تهرانه. از همون ابتدا که با ساندویچ های گریل شده با نون جو و سس های انحصاریش معروف شد، تا الان که منوش حسابی کامل شده و برگرها و پیتزاهای لذیذی هم بهش اضافه شده، منهتن گریل همیشه سعی کرده یه قدم جلوتر باشه.
چیزی که این رستوران رو از بقیه متمایز می کنه، ترکیب بی نظیر طعم های خاص و منحصر به فرد، فضای هیجان انگیز و وسترن که حسابی آدم رو تو خودش غرق می کنه، و البته خدمات مطلوب و پرسنل خوش رو و محترمشه. با اینکه ممکنه قیمت هاش برای بعضی ها یکم بالا به نظر بیاد و یا مشکل پارکینگ تو آخر هفته ها وجود داشته باشه، اما کیفیت بالای غذاها، بهداشت محیط و تجربه کلی دلچسبی که بهتون میده، کاملاً این موارد رو پوشش میده.
پس اگه دنبال یه تجربه جدید و خاص از فست فود هستید، اگه دلتون یه برگر آبدار با پنیر چدار روی میز میخواد، یا اگه فقط می خواید تو یه فضای متفاوت و پرانرژی با دوستاتون دور هم جمع بشید، رستوران منهتن گریل منتظر شماست. همین حالا برنامه ریزی کنید و یه سر به این رستوران خاص بزنید؛ قول میدم پشیمون نمیشید و خاطره خوبی براتون رقم می خوره.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "رستوران منهتن گریل | منو، آدرس و رزرو آنلاین" هستید؟ با کلیک بر روی گردشگری و اقامتی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "رستوران منهتن گریل | منو، آدرس و رزرو آنلاین"، کلیک کنید.