مشاور وزیر ورزش و جوانان در امور ورزش قهرمانی گفت: همت و اراده دولت و رییس جمهور باعث واگذاری استقلال و پرسپولیس شد.
به گزارش انین و به نقل از وزارت ورزش و جوانان، علی رغبتی درخصوص واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی و موضوع تعیین تکلیف مدیریتی دو باشگاه اظهار کرد: وقتی یک مجموعه واگذار می شود این مالکین هستند که درخصوص وضعیت مدیریتی آن تصمیم می گیرند. دوره مدیریتی آنها ممکن است تمام و یا تمدید شود و این تصمیم برعهده سهامداران است و ما نیز در وزارت ورزش آماده هرگونه همکاری هستیم.
وی در پاسخ به این سوال که آیا وزارت ورزش بعد از واگذاری دو باشگاه در مجمع سرخابی ها حضور خواهد داشت یا خیر، گفت: ترکیب سهامداران مجمع را تشکیل می دهد. ما از بعد نظارتی و قوانینی که برای نظارت بر باشگاه ها برعهده وزارت ورزش گذاشته شده است وظیفه خود را انجام خواهیم داد چون باشگاه ها مجوز فعالیت خود را از وزارت ورزش و اداره کل ورزش استان متبوع دریافت می کنند.
رغبتی خاطرنشان کرد: باشگاه ها ملزم به رعایت استانداردهای فدراسیون متبوع هستند و دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به دلیل اینکه رشته اول آنها فوتبال است در یک سطح بالاتر استانداردهای مدنظر AFC را باید رعایت کنند. همچنین مدیرانی که انتخاب می شوند باید برنحوه عملکرد آنها نیز نظارت وجود داشته باشد و از این رو مبحث نظارتی وزارت ورزش بر دو باشگاه استقلال و پرسپولیس ادامه خواهد داشت.
وی همچنین درخصوص این موضوع که واگذاری دو باشگاه تا به الان چقدر موفقیت آمیز بوده است خاطرنشان کرد: 45 سال است که وضعیت مالکیتی این دو باشگاه دستخوش تغییرات مختلفی شده و در یک دهه اخیر به این نتیجه رسیدند که سرخابی ها واگذار شوند. آن چیزی که در این بین بسیار مشهود است اراده و همت دولت سیزدهم و در راس آن رییس جمهور محترم بود که این دو باشگاه به نهاد غیردولتی سپرده شود.
وی گفت: بزرگترین دغدغه ای که در این سال ها درخصوص دو باشگاه داشتیم بحث واگذاری نبود، بلکه موضوع اصلی ادامه حیات سرخابی ها بود. اینکه این دوباشگاه به چه کسانی واگذار شوند که اهلیت لازم را داشته باشند. خوشبختانه مسیری که برای واگذاری دو باشگاه آغاز شد و از فرابورس گذشت و در این راه سازمان خصوصی سازی و وزارت اقتصاد و دارایی زحمت زیادی کشیدند.
مشاور وزیر ورزش و جوانان در امور ورزش قهرمانی خاطرنشان کرد: الان بزرگترین خوشحالی ما این است کسانی که بیشترین سهام دو باشگاه را در اختیار گرفتند از توان و تجربه اقتصادی و مدیریتی در سطوح بالا برخوردار هستند. نقطه ضعفی که صنعت ورزش و به ویژه فوتبال داشت این بود که پیوند اقتصاد و ورزش را نمی توانست برقرار کند و بیشتر جنبه های ورزشی مطرح بود.
وی ادامه داد: این امیدواری وجود دارد که مجموعه های معتبری که مالکیت دو باشگاه را در اختیار گرفتند در روند ادامه حیات سرخابی ها تاثیرات مثبت داشته باشند و براساس برنامه به بنگاه هایی تبدیل شوند که در صنعت ورزش به مرز سوددهی نیز برسند.
وی اظهار کرد: این مسیله واگذاری صرفا مختص به یک حوزه ورزش نیست. وقتی تمام باشگاه های بزرگ اروپا را نگاه می کنیم اکثر مالکین آنها سبقه ورزشی نداشته اند اما توانسته اند سرمایه گذاری هوشمندانه ای در مجموعه خود انجام دهند و طبیعتا برای اداره آن از افراد متخصص در ورزش نیز بهره مند می شوند. خوشبختانه ما نیز مجموعه ای از پیشکسوتان و مدیران موفق را داریم که دست مالکین را برای حوزه مدیریت باز می گذارد.
مشاور وزیر ورزش و جوانان در امور قهرمانی تصریح کرد: این اتفاق بزرگ فرصت را به دو باشگاه می دهد که از روزمرگی خارج شوند و هر دو باشگاه ظرفیت های بسیار خوبی دارند که می توان بهترین استفاده را از آن برد.
وی در پایان در پاسخ به این سوال که آیا با واگذاری سرخابی ها مشکل AFC نیز حل خواهد شد یا خیر، گفت: بزرگترین مشکل AFC درخصوص این دو باشگاه مالکیت مشترک بود که خوشبختانه حل شد. طبیعتا با واگذاری به بخش غیردولتی ابهام درخصوص مدیریت دولتی سرخابی ها نیز برطرف خواهد شد.
پایان خبر انین
رغبتی: وزارت ورزش وظیفه نظارتی بر عملکرد سرخابی ها خواهد داشت
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "رغبتی: وزارت ورزش وظیفه نظارتی بر عملکرد سرخابی ها خواهد داشت" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "رغبتی: وزارت ورزش وظیفه نظارتی بر عملکرد سرخابی ها خواهد داشت"، کلیک کنید.