روزنامه دولت: مدیران خودروساری های دولتی بله قربان گوی رانت خوران و نمایندگان مجلس هستند

روزنامه دولت: مدیران خودروساری های دولتی بله قربان گوی رانت خوران و نمایندگان مجلس هستند

به گزارش انین، روزنامه ایران در ادامه این اتهام سنگین آورده است:این مدیران خودروساز آنچنان مطیع محض می شوند که در تمام جلسات وقتی از آنها خواسته ای مطرح می شود، کاری به هزینه فایده آن پروژه ندارند و بی چون و چرا می پذیرند. جالب آن که توجیه شان این است که ما هزینه های سرسام آور زیادی داریم و حالا اگر نیروی اضافه یا اقدامی انجام شود به جایی بر نخواهد خورد.

پرداخت تاوان توسط خریدار
در حالی صنعت خودرو بشدت به مدیران دلسوز و آینده نگر نیاز دارد که اکنون در راس هرم برخی از شرکت های خودروسازی، مدیرانی قرار گرفتند که دنبال بده بستان، سود شخصی یا رساندن سود به برخی از گروه ها هستند. به نظر می رسد یکی از مهم ترین دلایلی که باعث شده، صنعت خودرو رشد نکند، وجود چنین مدیرانی است؛ مدیرانی که نفع و سود گروه های سیاسی شان، نسبت به منافع اقتصادی یک شرکت صنعتی با جامعه کارگری بالا، بسیار برتری دارد.
در این میان برخی از مدیران خودروسازی از زیان بالای خودروهای تولیدی خود صحبت و این موضوع را هم با افتخار رسانه ای می کنند. برخی از مدیران ادعا دارند هر دستگاه خودرویی که در جاده مخصوص به مرحله فروش می رسد از 26 میلیون تومان تا 92 میلیون تومان در خط زیان است و همه این موضوعات را به «قیمت گذاری دستوری و تصمیم سیاستگذاران» گره می زنند. اما چرا مدیران ناراضی برای رفع این مشکلات هیچ کاری نمی کنند و همواره بهانه جویی خود را برای مردم و بخصوص خریداران خودرو می برند. اگر مدیری نمی تواند با افزایش بهره وری، کاهش هزینه های سربار، مدیریت هزینه و سایر موارد، از قیمت نهایی خودرو بکاهد، قاعدتاً تاوان آن را خریدار خودرو نباید پرداخت کند.

بی توجهی به آینده نگری
آن طور که وزارت صمت پیش بینی کرده بود، تولید خودرو در سال 1402 بایستی به یک میلیون و 600 هزار دستگاه می رسید، اما برخی از مدیران خودروسازی و مونتاژی، آن طور غرق خدمت به غیر از مردم و سهامداران بودند و هستند که فراموش کردند برای افزایش تولید برنامه های خود را عملیاتی کنند. یکی دیگر از جدیدترین چالش ها در این حوزه، مربوط به افرادی است که چشم انتظار پژو پارس هستند؛ خودرویی که سازمان ملی استاندارد نامه بسته شدن خط تولید آن را داده بود، این روزها اشک خریدارانش را درآورده است. چرا که هم اعلام شده این خودرو با قیمت جدید عرضه خواهد شد و هم این که حرکت لاک پشتی در تولید این خودرو، مردم را از داشتن آخرین سری از پژو پارس ناامید کرده است.
با وجود مشکلات ریز و درشتی که در صنعت خودرو وجود دارد و مدیران خودروسازی باید تمام وقت خود را برای حل کردن مشکلات بردارند، این سوال و ابهام مطرح شده است که چرا برخی از مدیران خودروسازی خود را مطیع محض یک نماینده مجلس یا یک قطعه ساز یا یک مدیر می دانند؟ چرا فضای کاری برخی از مدیران به این سمت می رود؟ کارشناسان در این باره اعتقاد دارند که برخی از مدیران، با اصول و ادبیات مدیریت آشنا نیستند و چون توانایی، ایده، تفکر و آینده نگری ندارند، تنها فرمانبردار از دستوراتی هستند که قانون به آنها دیکته نمی کند، بلکه افراد صاحب نفوذ امور را در دست می گیرند و مسیرها را مشخص می کنند. به نظر می رسد در صنعت خودرو، برخی از مدیران تصمیمات اقتصادی شان، تابع دستوراتی است که به غیر از دلسوزان بر آنها ابلاغ می شود.

23302

روزنامه دولت: مدیران خودروساری های دولتی بله قربان گوی رانت خوران و نمایندگان مجلس هستند

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "روزنامه دولت: مدیران خودروساری های دولتی بله قربان گوی رانت خوران و نمایندگان مجلس هستند" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "روزنامه دولت: مدیران خودروساری های دولتی بله قربان گوی رانت خوران و نمایندگان مجلس هستند"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه