پنجمین روز تبلیغات تلویزیونی داوطلبان ریاست جمهوری؛
نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: عنصر اصلی فرهنگ ایرانی- اسلامی ایثار است. گاهی وظیفه در ماندن است و گاهی در رفتن. از ابتدا با قصد کنار رفتن نیامدم اما آماده فداکاری برای جبهه انقلاب هستم.
به گزارش خبرنگار گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری انین، امیرحسین قاضی زاده هاشمی جمعه 25 خرداد 1403 با حضور در میزگرد فرهنگی اظهار کرد: نگاه ما به فرهنگ، نگاهی تمدنی است. در فرهنگ غرب آن چه که اهمیت دارد فردیت است. اما در فرهنگ ایرانی- اسلامی جمع اهمیت دارد؛ بنابراین خانواده در فرهنگ کشورمان بسیار بااهمیت است. به دلیل با اهمیت بودن و بنیادی بودن این موضوع ، نام دولتم را دولت خانواده قرار دادم. اساس ارتباط خانواده ، ایثار و از خودگذشتگی است. متاسفانه به علت تهاجم فرهنگی ، سن ازدواج بالا رفته و آمار ازدواج کاهش پیدا کرده است. عنصر بنیادی خانواده زنان هستند.
وی افزود: زنان فرصت هستند و نه مسیله. با زنان تمامی مسایل فرهنگی، اجتماعی و امنیتی کشور قابل حل خواهد بود. عدالت اجتماعی اقتضا می کند، با توجه به این که 50 درصد جمعیت کشور زنان هستند، باید توجه ویژه ای به آنان شود که متاسفانه این موضوع اتفاق نیفتاده است.
وی خاطرنشان کرد: در عرصه فرهنگی خط مقدم مردم و خانواده ها هستند و دولت نقش تنظیم گری و تسهیل گری را برعهده خواهد گرفت. مساجد، محلات، امام زاده ها، مدارس و … باید با خانواده ها پیوند برقرار کنند.
کاندیدای انتخابات چهاردهمین دوره ریاست جمهوری خاطرنشان کرد: دولت شهید رییسی به دو بخش آرمان ها و اقدامات قابل تقسیم است. برخی از وزرا موفق به اجرای برنامه های آیت الله رییسی نشدند. عملکرد وزارت فرهنگ و ارشاد در اعتبار بخشی به هنرمندان نسبت به آن چه که باید فاصله زیادی داشته است. اما در زمینه کمیت اتفاقات خوبی در این وزارتخانه افتاد. افکار شهید رییسی را در حوزه فرهنگ دنبال خواهیم کرد. کسانی که به من کمک می کنند افرادی هستند که در ستاد تحول دولت حضور داشته اند. اصلی ترین وزارتخانه ها در دولت من، وزارتخانه هایی هستند که از عنصر خانواده پشتیبانی می کنند.
قاضی زاده هاشمی در پاسخ به کارشناس برنامه که درباره احتمال وی سوال کرد گفت: از جمله نامزدهای بد سابقه در انصراف از رقابت های انتخاباتی بوده ام. عنصر اصلی فرهنگ ایرانی- اسلامی ایثار است. گاهی وظیفه در ماندن است و گاهی در رفتن. از ابتدا با قصد کنار رفتن نیامدم اما آماده فداکاری برای جبهه انقلاب هستم.
وی گفت: معتقد به نظریه مردم رشید هستم و نه مردم صغیر. باید به مردم اعتماد کرد. هر جریانی می تواند به خوبی از خود مراقبت کند. وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی را با مشورت اهل هنر انتخاب خواهم کرد. در باقی وزارتخانه ها نیز به همین منوال عمل خواهد شد.
وی افزود: معتقدم با سازوکار های اول انقلاب نمی توان مسایل گام دوم انقلاب را پیش برد. نظام تعلیم و تربیت عمومی نباید فقط محدود به 12 سال باشد. بیشترین زمان تربیت پذیری کودکان از سه سالگی تا هشت سالگی است. زمان مدرسه رفتن فرزندان ما مبنای اسلامی و ملی ندارد. یادگیری مهارتی که منجر به شغل شود حایز اهمیت است. به عنوان یک جراح و استاد دانشگاه به شما می گویم نصف زمانی که تحصیل کردم، اضافی بوده است؛ بنابراین نباید فرزندانمان را به حال خود رها کرد. جدی ترین برنامه من در وزارت آموزش و پرورش خواهد بود
این خبر تکمیل می شود…
قاضی زاده هاشمی: عنصر اصلی فرهنگ ایرانی – اسلامی «ایثار» است/ آماده فداکاری برای جبهه انقلاب هستم
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "قاضی زاده هاشمی: عنصر اصلی فرهنگ ایرانی – اسلامی «ایثار» است/ آماده فداکاری برای جبهه انقلاب هستم" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "قاضی زاده هاشمی: عنصر اصلی فرهنگ ایرانی – اسلامی «ایثار» است/ آماده فداکاری برای جبهه انقلاب هستم"، کلیک کنید.