سیدمحمد بهشتی (عضو شورای عالی میراث فرهنگی و گردشگری و از نخستین رؤسای سازمان وقت میراث فرهنگی و گردشگری) مسعود سلطانی فر (رئیس سازمان سابق میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری از ۱۳۹۲ تا ۱۳۹۵ و وزیر ورزش دولت دوم حسن روحانی) جلیل گلشن (باستان شناس رئیس اسبق پژوهشگاه میراث فرهنگی و مدیرکل باستان شناسی سازمان وقت میراث فرهنگی) غلامرضا ظریفیان (استاد تاریخ و معاون وزیر علوم دولت سیدمحمد خاتمی) پویا محمودیان (معاون پیشین صنایع دستی) جمشید حمزه زاده (رئیس جامعه هتلداران و دبیر ستاد سفر در دولت محمود احمدی نژاد) عبدالمجید شریف زاده (رئیس سابق پژوهشکده هنر های سنتی) علیرضا تابش (مشاور قائم مقام وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی و دبیر جشنواره چندرسانه ای میراث فرهنگی) امین عارف نیا (مشاور وزیر کنونی میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی) یونس شکرخواه (بنیانگذار سایبر ژورنالیسم و از متخصصان و مترجمان دانش ارتباطات) یدالله طاهرنژاد (از رؤسای سازمان سابق صنایع دستی) زهره بزرگمهری (دکترای مرمت بنا های تاریخی و مدیرکل اسبق دفتر فنی حفظ و احیا سازمان وقت میراث فرهنگی چهره ماندگار میراث فرهنگی و دارنده نشان درجه یک هنری) پیروز حناچی (دکتری معماری چهل و ششمین شهردار تهران از ۱۳۹۷ تا ۱۴۰۰ و معاون شهرسازی و معماری وزیر راه و شهرسازی دولت حسن روحانی) محمدحسن طالبیان (معاون پیشین میراث فرهنگی و عضو هیأت ثبت پرونده های میراث جهانی ایران) محمدحسین ایمانی خوشخو (عضو شورای عالی میراث فرهنگی و گردشگری و رییس پارک علوم و فناوری های نرم و صنایع فرهنگی) و علی دارابی (معاون میراث فرهنگی و قائم مقام وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی در دوره ضرغامی و صالحی امیری) از جمله حاضران در نخستین نشست شورای راهبردی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی بودند.
بعضی از این افراد در کمیته انتخاب وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی دولت چهاردهم نیز عضویت داشتند و بعضی هم از گزینه های پیشنهادشده برای معاونت های این وزارتخانه هستند.
سیدرضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی انگیزه تشکیل این شورا را پایانی برای فردگرایی و ایجاد گفتمان سازی جدید و نگاه نو عنوان کرد و گفت: ما نیازمند گفتمان سازی جدید هستیم. در درجه اول باید بدانیم گفتمان چیست و برای آن برنامه داشته باشیم. امیدوارم شورای راهبردی وزارت میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی که اولین جلسه آن را برگزار می کنیم بتواند به ایجاد گفتمان سازی جدید کمک کند.
او همچنین اظهار کرد: در جلسات این شورا قصد داریم موضوعات مختلف را بررسی کنیم. به اعتقاد من دوران فردگرایی به پایان رسیده و مدیریت عقلانی مبتنی بر خرد جمعی مبنای راهبرد ها و تصمیمات خواهد بود.
صالحی امیری ادامه داد: توسعه و پیشرفت با بهرمندی حداکثری از تفکر اندیشه ورز و خردگرا امکان پذیر است. ما نیازمند تغییر نگاه و تغییر ریل مدیریتی هستیم تا به درک مشترک مفهوم برسیم. در این میان یکی از مهمترین کاربرد های این شورا خلق ایده های نو برای تحول در ساختار و عملکرد سیستم است.
وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی با بیان اینکه در برنامه هفتم اهدافی برای هر سه حوزه ماموریتی این وزارتخانه تصویب شده است که باید عملیاتی شود اظهار کرد: یکی از مسائل این است که ساختار موجود نمی تواند ماموریت ها و اهداف وزرات را پوشش دهد. برای همین لایحه شرح وظایف این وزارتخانه در مجلس در حال تصویب است و باید درباره این لایحه باهم همفکری و گفتگو کنیم. به طور مثال باید ببینیم نسبت این وزارتخانه با پژوهشگاه چیست؟ باید یک ساختار مطلوب تهیه کنیم و آن را به دولت ارائه دهیم.
وزارت میراث یک شورای جدید تشکیل داد + اسامی
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "وزارت میراث یک شورای جدید تشکیل داد + اسامی" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "وزارت میراث یک شورای جدید تشکیل داد + اسامی"، کلیک کنید.